Werkwijze

Nieuwbouw

DC Bouw & Ontwikkeling is gespecialiseerd in kleinschalige woningbouwprojecten op (her)ontwikkelingslocaties binnen het stedelijk gebied en het ontwikkelen van bouwkavels. Door gedegen kennis van de lokale marktsituatie en een zeer vraaggerichte benadering, realiseert DC mooie en betaalbare plannen, met optimale klanttevredenheid tot gevolg.
DC Bouw & Ontwikkeling streeft ernaar te ontwikkelen vanuit het perspectief van de klant. Potentiële locaties worden zorgvuldig beoordeeld en vervolgens specifiek en marktgericht ontwikkeld. Hierbij wordt bijzondere aandacht geschonken aan kwaliteit in ontwerp en duurzaamheid. Deze aanpak ‘op maat’ zorgt voor helderheid en stimuleert klanten tot een afgewogen keuze voor hun eigen unieke koopwoning.

Uw woning overnemen

De werkzaamheden van DC Bouw & Ontwikkeling richten zich op diverse onderdelen van de vastgoedbranche. De onderneming is gespecialiseerd in kleinschalige projectontwikkeling, alsmede het renoveren en verhandelen van bestaand vastgoed. Wij zijn geïnteresseerd in woningen, appartementen, garageboxen, bouwpercelen en ontwikkelingslocaties. 
Wanneer u snel uw huis wilt verkopen, direct zekerheid wil hebben en eventuele langdurige dubbele lasten wil voorkomen dan vindt u in DC Bouw & Ontwikkeling een betrouwbare partij die zich heeft gespecialiseerd in het aan- en verkopen van onroerende zaken, waarbij het werkgebied met name op West-Brabant en Zeeland is gericht. Double Click to Edit

Contact

Bent u geïnteresseerd, of heeft u vragen over onze projecten?
Neem contact met ons op.
adres
Prinsenstraat 59
4881 VA Zundert
telefoon
+31(0)6 430 033 77