Afronding ‘t Steeke | 5 unieke bouwkavels

Beschikbaar
Verkocht
Het project bestaat uit 5 unieke bouwkavels met een oppervlakte variërend van 1.400 tot 2.500 m2. De kavels worden landschappelijk ingepast, waardevolle groen elementen blijven behouden en waar mogelijk nog versterkt.
Er worden 3 bouwkavels gerealiseerd aan ’t Steeke en 2 bouwkavels aan de Stuivezandsweg. De kavels grenzen aan het bestaande stedelijk gebied en de situering van de kavels geeft veel privacy. Aan de achterzijde van de kavels 
wordt een kleinschalig natuurgebied gerealiseerd. Tevens wordt er een openbaar wandelpad aangelegd richting de Luitertweg. Deze ontwikkeling zorgt voor een afronding van de noordkant van Klein Zundert.

Omgeving Klein-Zundert

Zundert heeft een goed en hoogwaardig aanbod op het gebied van winkels en restaurants, en er zijn goede verbindingen met de grotere steden in de omgeving, zoals Etten-Leur, Breda en Roosendaal.

De ligging in de directe nabijheid van de A16/E19 van Breda naar Antwerpen zorgt voor een prima mogelijkheid voor woon-werkverkeer naar West- en Oost-Brabant, de Randstad en België.

Het jaarlijks hoogtepunt is het bloemencorso, dat in Europa zijn gelijke niet kent. Zundert had ook in het verleden al een creatieve inslag. Niemand minder dan de wereldberoemde schilder Vincent van Gogh is in het dorp geboren en getogen.

In samenwerking met

Van Hassel
Makelaars
Architecten Buro Schoenmakers

Brochure aanvragen

Vul uw contactgegevens in om een geprinte en/of digitale
Afronding ‘t Steeke brochure te ontvangen.

  Uw naam *

  Uw e-mailadres *

  Uw telefoonnummer *

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Ik heb de privacy verklaring gelezen en ga akkoord met de inhoud.

  Ik ontvang graag ook een digitale versie per e-mail.

  Velden met een * zijn verplicht.

  Contact

  Bent u geïnteresseerd, of heeft u vragen over onze projecten?
  Neem contact met ons op.
  adres
  Prinsenstraat 59
  4881 VA Zundert
  telefoon
  +31(0)6 430 033 77