De Bakkerij | 14 appartementen en 3 commerciële ruimtes

Beschikbaar
Verkocht
Op het ‘Poteind’, aan de rand van het centrum van Zundert, aan de levendige Molenstraat met zijn rijke historie, heeft DC 14 luxe appartementen en 3 commerciële ruimtes gerealiseerd, ontworpen door Architectenbureau Schoenmakers. Het complex is gunstig gelegen, op de fundamenten van de oude Bakkerij Dictus aan het staartje van het Poteind, schuin tegenover het Oranjeplein.
De ligging tussen het Oranje- en Poteindplein geeft een open en ruimtelijk gevoel. Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Op loopafstand is diverse horeca, een slager en een warme bakker aanwezig en de bushalte is op loopafstand bereikbaar. De afgesloten entree ligt aan het Poteindplein. De appartementen zijn bereikbaar middels een lift en trappenhuis.
De entree van de appartementen op de eerste verdieping ligt aan de gezamenlijke open daktuin. Op de tweede verdieping is een galerij gerealiseerd. Alle appartementen zijn uitgevoerd met balkons, eigen parkeerplaats en berging in de inpandige parkeergarage. De afgesloten parkeergarage is bereikbaar via de Rutvenstraat en is elektrisch bedienbaar. Het complex is in 2014 opgeleverd.

Omgeving Zundert

Zundert heeft een goed en hoogwaardig aanbod op het gebied van winkels en restaurants, en er zijn goede verbindingen met de grotere steden in de omgeving, zoals Etten-Leur, Breda en Roosendaal.

De ligging in de directe nabijheid van de A16/E19 van Breda naar Antwerpen zorgt voor een prima mogelijkheid voor woon-werkverkeer naar West- en Oost-Brabant, de Randstad en België.

Het jaarlijks hoogtepunt is het bloemencorso, dat in Europa zijn gelijke niet kent. Zundert had ook in het verleden al een creatieve inslag. Niemand minder dan de wereldberoemde schilder Vincent van Gogh is in het dorp geboren en getogen.

In samenwerking met

Bouwbedrijf
Gelens
Van Hassel
Makelaars
Architecten Buro Schoenmakers

Brochure aanvragen

Vul uw contactgegevens in om een geprinte en/of digitale
De Bakkerij brochure te ontvangen.

  Uw naam *

  Uw e-mailadres *

  Uw telefoonnummer *

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Ik heb de privacy verklaring gelezen en ga akkoord met de inhoud.

  Ik ontvang graag ook een digitale versie per e-mail.

  Velden met een * zijn verplicht.

  Contact

  Bent u geïnteresseerd, of heeft u vragen over onze projecten?
  Neem contact met ons op.
  adres
  Prinsenstraat 59
  4881 VA Zundert
  telefoon
  +31(0)6 430 033 77