WestAkkers Zundert | Buitentuin 24 en 26

Beschikbaar
Verkocht
Als afronding van de nieuwe Zundertse woonwijk ‘WestAkkers’ worden op de hoek van de Buitentuin de laatste 2 woningen gebouwd. De ruime woningen bestaan uit 3 bouwlagen en zijn voorzien van een garage.
De woningen beschikken o.a. op de begane grond over een woonkamer met open keuken met mogelijkheid tot een kookeiland, op de verdieping over 3 slaapkamers en royale badkamer met aansluitingen voor toilet en douche (en mogelijkheid voor een bad). De zolder is bereikbaar middels een vaste trap en is voorzien van een dakkapel en gevelkozijn voor ruime daglichttoetreding. De woning heeft een kleine voortuin en de achtertuin (vanaf ca. 213 m2) is bereikbaar middels een eigen zijpad naast de garage. De oprit voor de garage biedt voldoende parkeerruimte voor 2 auto’s.

De woningen worden gebouwd met een lage EPC. Om deze norm te bereiken worden de woning voorzien van een goed isolatiepakket en zonnepanelen.
Hierdoor zullen de maandelijkse energielasten erg gunstig uitkomen. De woningen zijn bereikbaar via een nieuw aan te leggen fiets/voetpad richting het Oranjeplein. Dit zal na oplevering van de woningen gerealiseerd worden.

De woningen zijn ideaal gelegen aan de rand van de kern Zundert, op steenworp afstand van het centrum met de dagelijks benodigde voorzieningen zoals winkels, supermarkten en restaurants. Tegelijkertijd grenst het aan het rustige buitengebied van Zundert. De wijk ‘Westakkers’ is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Omgeving Zundert

Zundert heeft een goed en hoogwaardig aanbod op het gebied van winkels en restaurants, en er zijn goede verbindingen met de grotere steden in de omgeving, zoals Etten-Leur, Breda en Roosendaal.

De ligging in de directe nabijheid van de A16/E19 van Breda naar Antwerpen zorgt voor een prima mogelijkheid voor woon-werkverkeer naar West- en Oost-Brabant, de Randstad en België.

Het jaarlijks hoogtepunt is het bloemencorso, dat in Europa zijn gelijke niet kent. Zundert had ook in het verleden al een creatieve inslag. Niemand minder dan de wereldberoemde schilder Vincent van Gogh is in het dorp geboren en getogen.

In samenwerking met

Bouwbedrijf
Gelens
Van Hassel
Makelaars
Architecten Buro
Schoenmakers

Brochure aanvragen

Vul uw contactgegevens in om een geprinte en/of digitale
WestAkkers Zundert, Buitentuin 24 en 26 brochure te ontvangen.

  Uw naam *

  Uw e-mailadres *

  Uw telefoonnummer *

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Ik heb de privacy verklaring gelezen en ga akkoord met de inhoud.

  Ik ontvang graag ook een digitale versie per e-mail.

  Velden met een * zijn verplicht.

  Contact

  Bent u geïnteresseerd, of heeft u vragen over onze projecten?
  Neem contact met ons op.
  adres
  Prinsenstraat 59
  4881 VA Zundert
  telefoon
  +31(0)6 430 033 77