WestAkkers Zundert | 21 woningen en 16 appartementen

Beschikbaar
Verkocht
‘De locatie aan de Wildertsedijk is te mooi om braak te laten liggen.’ Met die gedachte heeft DC …. het project WestAkkers ontwikkeld. In samenwerking met Korteweg Bouw TBI worden op de toplocatie aan de rand van de kern van Zundert 21 woningen en 16 appartementen gerealiseerd.
De woningen sluiten door hun jaren 30 uitstraling feilloos aan op de huidige omgeving. Elke woning heeft een unieke uitstraling door de diversiteit in kleur en gevels. Zowel de tussen- als hoekwoningen
zijn ruim van opzet en variërend in oppervlakte en inhoud. Naar verwachting zal het volledige project in het eerste kwartaal van 2016 worden opgeleverd en afgerond.

Omgeving Zundert

Zundert heeft een goed en hoogwaardig aanbod op het gebied van winkels en restaurants, en er zijn goede verbindingen met de grotere steden in de omgeving, zoals Etten-Leur, Breda en Roosendaal.

De ligging in de directe nabijheid van de A16/E19 van Breda naar Antwerpen zorgt voor een prima mogelijkheid voor woon-werkverkeer naar West- en Oost-Brabant, de Randstad en België.

Het jaarlijks hoogtepunt is het bloemencorso, dat in Europa zijn gelijke niet kent. Zundert had ook in het verleden al een creatieve inslag. Niemand minder dan de wereldberoemde schilder Vincent van Gogh is in het dorp geboren en getogen.

In samenwerking met

Schalk
Makelaardij
Van Hassel
Makelaars
Architecten Buro Schoenmakers
Hazenberg
TBI

Brochure aanvragen

Vul uw contactgegevens in om een geprinte en/of digitale
WestAkkers Zundert brochure te ontvangen.

  Uw naam *

  Uw e-mailadres *

  Uw telefoonnummer *

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Ik heb de privacy verklaring gelezen en ga akkoord met de inhoud.

  Ik ontvang graag ook een digitale versie per e-mail.

  Velden met een * zijn verplicht.

  Contact

  Bent u geïnteresseerd, of heeft u vragen over onze projecten?
  Neem contact met ons op.
  adres
  Prinsenstraat 59
  4881 VA Zundert
  telefoon
  +31(0)6 430 033 77