Aan ’t Laer | Vijf unieke bouwkavels

Beschikbaar
Verkocht
Het project bestaat uit 5 unieke bouwkavels waarvan er twee kavels worden gesitueerd aan de Bredaseweg en drie kavels in de wijk het ’t Laer. De oppervlakte van de kavels variëren van ca 676 m2 t/m 1.094 m2. De bestaande kloostermuur en het waardevol groen zal worden geïntegreerd in het project.
In samenwerking met Architectenburo Schoenmakers, bent u vrij zelf een ontwerp te maken binnen het Beeld-/Kwaliteitsplan ‘Hofdreef’ om aansluiting op de bestaande bebouwing te vinden. Om het gewenste plan mogelijk te maken dient het bestemmingsplan gewijzigd te worden.

Op 22 december 2016 heeft de gemeente Zundert en DC Bouw & Ontwikkeling een informatieavond georganiseerd in het gemeentehuis aan de Markt. Op deze avond zijn de plannen gepresenteerd en heeft men de gelegenheid gehad vragen te stellen aan de betrokken partijen.

Het college van B & W heeft besloten om het uitgewerkte plan in procedure te brengen. Vanaf 22 december 2016 heeft het plan ter inzage gelegen. Naar aanleiding van deze ter inzage legging zijn een aantal zienswijzen ingediend. Inmiddels zijn deze afgehandeld en is het bestemmingsplan onherroepelijk geworden.
 
Het plan zal in twee fases worden gerealiseerd. Voor de kavels 3,4 en 5 zijn de omgevingsvergunningen afgegeven en zullen eerste kwartaal 2018 starten met de bouw.

Na oplevering van deze woningen zal de huidige bebouwing aan de Bredaseweg worden gesloopt zodat kavel 1 en 2 gerealiseerd kunnen worden.

Inmiddels zijn alle kavels verkocht.

Omgeving Zundert

Zundert heeft een goed en hoogwaardig aanbod op het gebied van winkels en restaurants, en er zijn goede verbindingen met de grotere steden in de omgeving, zoals Etten-Leur, Breda en Roosendaal.

De ligging in de directe nabijheid van de A16/E19 van Breda naar Antwerpen zorgt voor een prima mogelijkheid voor woon-werkverkeer naar West- en Oost-Brabant, de Randstad en België.

Het jaarlijks hoogtepunt is het bloemencorso, dat in Europa zijn gelijke niet kent. Zundert had ook in het verleden al een creatieve inslag. Niemand minder dan de wereldberoemde schilder Vincent van Gogh is in het dorp geboren en getogen.

In samenwerking met

Van Hassel
Makelaars
Architecten Buro Schoenmakers

Brochure aanvragen

Vul uw contactgegevens in om een geprinte en/of digitale
Aan ’t Laer brochure te ontvangen.

  Uw naam *

  Uw e-mailadres *

  Uw telefoonnummer *

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Ik heb de privacy verklaring gelezen en ga akkoord met de inhoud.

  Ik ontvang graag ook een digitale versie per e-mail.

  Velden met een * zijn verplicht.

  Contact

  Bent u geïnteresseerd, of heeft u vragen over onze projecten?
  Neem contact met ons op.
  adres
  Prinsenstraat 59
  4881 VA Zundert
  telefoon
  +31(0)6 430 033 77